Christoffer Bergquist Enskilda

År 2017 är året då min egen sidoverksamhet och mitt eget företag startar. En separat och dedikerad företagssida (https://pro.bergq.se) skapas också för att ytterligare lyfta fram vad företaget gör och andra yrkesrelaterad information.

Hello world!
Först ut kommer webbrelaterade arbeten att ske genom att skapa hemsidor från grunden. Primärt kommer XHTML, PHP, JavaScript och CSS att praktiseras. Även fast aktiviteten till en början planeras att bli blygsam, så är det ändå ett spännande steg mot något: nytt, lärorikt och eget!

Logotyp

Christoffer Bergquist Enskilda bolag har en alldeles ny logotyp. Den består av mina initialer i kombination med en glödlampa. Min tanke är att den symboliserar att idéer både skapas och realiseras via företaget. Här under finns dem i olika utföranden:

Christoffer Bergquist – Logotyp

 

LOGO_CIRCLE_blue

Christoffer Bergquist – Logotyp (ikon)

 

Christoffer Bergquist – Logotyp (med text)

 

 

Vänligen
Christoffer Bergquist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *